Er zijn een heleboel soorten coaches. De meest bekende zijn natuurlijk de sport coaches. Maar je kan ook denken aan de personal coach, de loopbaan coach, de mental coach, de team coach, de spirituele coach, de NLP coach en de executive coach.

life-coach

De meeste coaches richten zich op de professionele ontwikkeling en zijn resultaatgericht. Hoe kan ik beter samenwerken in een team, hoe kan ik mijn zelfvertrouwen met klanten verhogen, hoe kan ik mijzelf beter motiveren en hoe kan ik mijn leiderschapskwaliteiten verbeteren? Dat geldt ook voor de loopbaancoach die zich vooral richt op jouw professionele loopbaan en/of het vinden van een baan.

Natuurlijk komt bij al deze coaches ook jouw persoonlijke ontwikkeling aan bod. Maar juist bij een life coach staat dit centraal.

Als je voor een lastige keuze staat; als je het idee hebt dat je het overzicht over je leven een beetje kwijt bent; als je je eenzaam en leeg voelt; als je het idee hebt dat anderen het in hun leven beter doen dan jij (Instagram); met al deze vragen kan jij bij mij terecht.

Ik richt mij op de kwaliteit van jouw leven en jouw levenskeuzes. Dat de balans tussen werk en privé op orde is. Dat je niet geleefd wordt, maar daadwerkelijk leeft.