Hubert Coaching & Advies

Ik ben Hubert van Zanten, 53 jaar. Sinds mijn jeugd woon ik in Leersum.

Als coach kom ik graag naar jou toe. maar we kunnen ook gaan wandelen of we spreken ergens af waar we ongestoord kunnen praten met een kopje koffie, thee of iets anders.

Zowel in mijn opleidingen als in mijn (vrijwilligers)werk ben ik altijd met mensen bezig geweest. Ik haal mijn motivatie uit het anderen op een hoger plan te tillen of hen te helpen dat zij zelf hun problemen te baas kunnen. Of mensen te verbinden, want samen is meer dan één. Vanuit deze motivatie ben ik begonnen als life coach. .

Ruim 10 jaar geleden ben ik gescheiden. Na enkele jaren woonden mijn kinderen weer bij mij. Na zes jaar alleenstaand vaderschap ben ik weer gaan samenwonen en is mijn vriendin met haar dochter bij ons ingetrokken. 

Ik heb een opleiding gevolgd als sociaal cultureel werker. Daarna heb ik een aantal modules HBO personeelswerk gedaan. Later heb ik in deeltijd een HBO managementopleiding afgerond. En uiteindelijk heb ik natuurlijk ook de opleiding tot life coach gevolgd.
Op mijn 19e ben ik als jongerenwerker aan de slag gegaan. Hierna ben ik 8 jaar als onderzoeksmedewerker / datamanager aan de slag gegaan bij een onderzoeksbureau dat zich richtte op het MBO.

Momenteel ben ik commissielid samenleving namens D66 in de gemeenteraad. Ook organiseer ik drie keer per jaar een dansfeest in De Binder: Parents Party Dance Out. Van De Binder te Leersum ben ik secretaris.